Gør en bedre, MIDI Managed Leslie StompBox

Uncategorized

metode tilbage Før udviklingen af ​​Industrial DSP havde musikere virkelig fantastisk udseende gear. En af disse gadgets til modifikation af støj fra organer, guitarer, såvel som andre elektroniske instrumenter var en Leslie Speaker – et højttalerskab med at dreje horn, der giver det fantastisk varmt warble hørt på så mange traditionelle optagelser. [Nigel] har ikke en original Leslie, men han har en meget billigere såvel som lysere digital indflydelse, der emulerer den oprindelige Leslie-støj ekstremt godt. Det eneste problem er dog efterspørgslen efter en proprietær fodkontakt. Intet problem, da en transistor, en modstand, såvel som en mynte tin kan tage sig af det.

[Nigel] s Leslie Simulator – En Neo Instruments Ventilator – har en fodkontakt for at styre hastigheden af ​​de emulerede roterende højttalere. Der er tre mulige specificerer for højttalerne, hurtig, langsom, såvel som bremse, alle styret med en TRS Phono-stik. Potentielt i et forsøg på at koste Goue-forbrugere på en proprietær fodkontakt, har NEO-instrumenter en beslutning, de ville bruge lyden og ideen om phono-stikket til at styre hastigheden. De gjorde det i en metode, der gjorde det umuligt for et enkelt relæ eller skifte til modifikation af hastigheden.

Intet problem for [Nigel], da med et ekstremt grundlæggende kredsløb, herunder kun en transistor såvel som modstand, kan han udnytte enhver form for fodkontakt, han ønsker med sin Leslie Simulator. Udviklingen understøtter ikke bremsens funktion, men han bruger ikke det alligevel. Ikke fattige for mindre end en dollar i dele, såvel som en buck halvtreds i mynte dåser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.